Uncategorized

About this item

1. Great Outdoor Decor: De hartvormige reflecterende windspinner is helder van kleur en uniek van vorm. Het is een perfecte tuindecoratie. Een geweldige windspinner om in de wind te draaien.

2. Reflecterende spinner: de windgong heeft een draaibaar ontwerp van 360 graden, dat mooi licht kan reflecteren, kleurrijk licht uw huis kan laten verlichten en u visueel plezier kan bieden. Onze reflecterende decoratieve windspinner is reflecterend om uw vogels uit de buurt van uw tuin te houden.

3. buitendecoratie: deze wind spinner zal draaien in de wind om een gevoel van kunst toe te voegen aan uw tuin, boerderij en gazon.

4. Verfraai Outdoor Decor: de windspinner zal in de wind ronddraaien en zonlicht reflecteren, en het ziet er zo mooi uit. Een geweldige reflecterende verfraaiing om vogels te verdrijven om je groenten te beschermen.

5. meerdere toepassingen: de windspinner is praktisch en mooi. En het kan ook aan fruitbomen of wijnstokken worden gehangen. Het wordt veel gebruikt in boomgaarden, tuinen, schuren en bomen. Een fantastische versiering voor uw tuin, ramen, boomgaarden, schuren, gewassen, boten of auto’s. Een perfecte keuze om uw huis, tuin, gazon, vijver of andere mooier te maken.

6. Veilig en Langdurig: de windspinners zijn gemaakt van zeer sterk en milieuvriendelijk ABS-materiaal, dat veilig te gebruiken is, niet gemakkelijk te vervormen en een lange levensduur heeft.

Kenmerken:
1. gemaakt van hoogwaardige ABS materialen, duurzaam en niet gemakkelijk te vervagen.
2. 3D spiraalvormig ontwerp, dat in de wind draait.
3. Adopteer een 360 graden draaibaar ontwerp, dat kan reflecteren mooi licht in het licht.
4. Hang het op de tuin of het balkon waar vogels worden achtervolgd.
Specificatie:

Specificaties:

Naam: Hartvormige windspinner. Zeshoekige windspinner.

Materiaal: ABS

Grootte: ongeveer 20*20,5*8cm/7.87*8.07*3.15inch

Verpakkingslijst:

Gevormde windspinner * 1

Opmerkingen:

1. Vanwege de lichteffecten en opnamehoeken kan de kleur van het item en die op de afbeelding een nuance hebben.

2. als gevolg van handmatige meting, kan er een tolerantie in de grootte van het product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *